Lättlagad och trevlig fruktkaka

Ingredienser:

  • 1 dl socker
  • 4 ägg
  • 2 dl torkad frukt
  • 1 tsk salt
  • 1 dl farinsocker
  • 4 msk citronsaft
  • Nötter
  • 2 l whisky

Tillagning:

Ta fram en mellanstor skål. Kolla whiskyn genom att smaka. Häll i whisky i ett decilitermått och drick. Upprepa. Sätt på elvispen. Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvalitén. Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen kolla om whiskyn fortfarande är god drick, ännu en kopp.

Schtäng av elvischpen:

Knäck 2 hönor och schläng i schkålen, men all torkad fjukt. Schätt på elvischpenigen. Om den fjuktade torken fastnar i schskålen, vrid lossden med muvschkrejsel schmaka sen om whiskyn fortfarande är god. Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt. De é inte schså noga.

Kolla whischkyn:

Schila citronsaften, lägg till en mat… sched… och schå socker eller nåt va fan.Schmörj ugnen vrid kakformen på 220 grader glöm inte att schtänga av elvischpen. Schläng ut schkålen genom fönstret och… schå kolla schen whiskyn

Targenor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *